3 φλιτζ. αλεύρι
1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
7 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
1/4 φλιτζ. βούτυρο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.
2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ και τις βανίλιες.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την ζάχαρη με τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
4. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και λιώνουμε το βούτυρο.
5. Στο μπολ με τη ζάχαρη και τα αυγά προσθέτουμε εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι και μετά σιγά-σιγά το βούτυρο.
6. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
Συνταγή 17 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΣΠΑ 31-10-2009 18:13:21
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Yiannoulla Iacovou 10-04-2009 00:41:14
very nice cakes
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!