2 μελιτζάνες πλυμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους των 2,5 εκ. 2 φλιτζ. ντομάτες λιωμένες 3 κολοκυθάκια πλυμένα και κομμένα σε κύβους των 2,5 εκ. 1 κύβος ζωμού λαχανικών ελαιόλαδο για τηγάνισμα 1 δαφνόφυλλο 350 γρ. ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1 κουταλάκι ρίγανη Σάλτσα: 1 κουταλάκι 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο αλάτι και πιπέρι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα λαχανικά μέχρι να σκουρύνουν. Τα βγάζουμε από το λάδι και τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. 3. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα τηγανισμένα λαχανικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Όταν ζεσταθούν καλά προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά (Δεν πολυανακατεύουμε για να μην "σπάσουν" τα λαχανικά.) Ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 245 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!