Ντομάτες και γαρίδες μαγειρεμένες με σκόρδο και κρεμμύδι είναι η παράδοση στις Πολιτείες των
ΗΠΑ στην ακτή του Κόλπου του Μεξικού (και όχι μόνο, φυσικά.) Η συνταγή αυτή δίνει είτε κύριο
είτε παράπλευρο πιάτο. Το κάνουμε όσο καυτερό θέλουμε, προσθέτοντας περισσότερη σκόνη τσίλι
και καυτερή σος. Σερβίρεται πάνω σε καυτό ζυμαρικό ή ρύζι.
1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σέλερι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. 2. Ρίχνουμε το κορνφλάουρ. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, τη Γούστερ σος, τη σκόνη τσίλι και τη σος κόκκινου πιπεριού. Αφήνουμε να πάρει βράση ανακατεύοντας συχνά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Συνταγή 35 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!