7 φύλλα σφολιάτας
Για τη γέμιση:
5 αυγά
200 γρ. γιαούρτι 4% λίπος
2 βανίλιες
1 baking powder
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καρύδα
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
Παγωτό σοκολάτα ...
ΦΙΝΟΚΙΟ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ...
ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ...
ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΣΟΥΠΑ ΜΑΡΑΘΟΥ ...
Σπαγγέτι με ντοματίνια ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
Μακαρονάδα με τόνο ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
Γαύρος Μαρινάτος ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΟΦΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
Φιλέτο στη Σχάρα ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
Γαλοπούλα ψητή ...
Κοτόπουλο ψητό ...
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ NOODLES (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BEURRE BLANC...

Συνταγές » Επιδόρπια
Προηγούμενη Συνταγή 53 από 56  Επόμενη

Γλυκό του ταψιού με καρύδα22 ψήφοι




 

Υλικά
7 φύλλα σφολιάτας
Για τη γέμιση:
5 αυγά
200 γρ. γιαούρτι 4% λίπος
2 βανίλιες
1 baking powder
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καρύδα
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό

Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με ένα πιρούνι.
2. Αλείφουμε το ταψί με λάδι και παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα και αφού τα διπλώσουμε σαν ακορντεόν κατά μήκος, τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί.
3. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη γέμιση ανάμεσα στα φύλλα και το βάζουμε στο φούρνο στους 150ο για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ψηθεί.
4. Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο το σιροπάρουμε. Ρίχνουμε από πάνω καρύδα να κολλήσει και μόλις κρυώσει το γλυκό ξαναρίχνουμε για να το στολίσουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 53 από 56  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Κωνσταντίνα 08-11-2008 09:23:32

Πρέπει να είναι υπέροχη! Πώς θα ήταν όμως άραγε, αν αντί για σφολιάτα είχε φύλλο κρούστας?

KATERINA 06-11-2008 22:00:01

ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

ΑΝΝΑ 02-11-2008 06:39:16

ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ 02-09-2008 01:06:26

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ! ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΊΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.