1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το πράσο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέτουμε το μπράντι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνουμε ανακατεύοντας την καυτερή σος, τον άνηθο, τον τοματοπολτό και τη κρέμα. Σιγοβράζουμε απαλά για 5 λεπτά, ώσπου η σάλτσα να μειωθεί και να γίνει λίγο παχύρρευστη. 3. Προσθέτουμε στη σάλτσα το ζυμαρικό και το σολομό. Ανακατεύουμε για να αναμιχθούν, βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε στα πιάτα αμέσως, ρίχνοντας στο καθένα από μια κουταλιά χαβιάρι και γαρνίρουμε με ένα κλαράκι άνηθο.
Συνταγή 144 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!