Γνήσιο φιλιππινέζικο πιάτο σούπας, το Sinigang είναι ένας ξινός ζωμός, με γεύση ταμαρίνδης, που γίνεται με ψάρι,
οστρακοειδή, χοιρινό ή μοσχάρι. Μαζί με ρύζι αποτελεί ένα πλήρες φαγητό. Η παρούσα παραλλαγή δεν είναι σούπα,
αλλά μακαρονάδα και το κοφτό μακαρονάκι ή κριθαράκι αποτελεί μια ενδιαφέρουσα διαστροφή της βασικής ιδέας.
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. 2. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τις πιπεριές, το σπανάκι τη σος ψαριού, την πάστα ταμαρίνδης και 1 φλιτζ. νερό. Σιγοβράζουμε με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Λίγο πριν ρίχνουμε τη φρέσκια τομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους. 3. Ρίχνουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά ακόμη. Σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 25 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!