4 κουταλιές κόκκινα τσίλι κοπανισμένα 1/2 φλιτζ τομάτες λιαστές στο λάδι ψιλοκομμένες 175 γρ ελιές μαύρες από λάδι, χωρίς κουκούτσια και κομμένες στη μέση 1/2 φλιτζ βασιλικός φρέσκος κομμένος 1/2 φλιτζ μαϊντανός κομμένος 1 κουταλιές ξύσμα λεμονιού 2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 2 κουταλιές λάδι από τις τομάτες 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο 350 γρ τυρί παρμεζάνα τριμμένο 500 γρ πέννες
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, εκτός από το ζυμαρικό και το τυρί, και αφήνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2-3 ώρες, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ανακατεύουμε με τη σάλτσα μέχρι να καλυφθεί καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 197 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!