3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
1 μια πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη
3 φλιτζ. φρέσκο κόλιαντρο κομμένο
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος άπαχη
2 κουταλάκια χυμός λάιμ
350 γρ. μακαρόνι, πένες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
300 γρ. αποψυγμένο μπιζέλι ή 650 γρ. φρέσκο ξεφλουδισμένο (ή κολοκυθάκια)
120 γρ. ή και περισσότερος φρέσκος σολομός κομμένος σε κομματάκια
1/4 φλιτζ. τσάιβς κομμένα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΠΟΠΚΟΡΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΠΑΤΕ ΤΟΝΟΥ ΙΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΛΙΒΟΡΝΟΥ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΟΥΖΟ ...
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
Ψητές ντομάτες με παρμεζάνα και μαϊντανό ...
ΠΑΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
Κοχύλια με αστακοουρές ραγού σε σος λεμονιού ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ...
ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ...
Χοιρινό Φρικασέ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 18 από 422  Επόμενη

ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ 2 ψήφοι




 

Υλικά

3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
1 μια πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη
3 φλιτζ. φρέσκο κόλιαντρο κομμένο
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος άπαχη
2 κουταλάκια χυμός λάιμ
350 γρ. μακαρόνι, πένες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
300 γρ. αποψυγμένο μπιζέλι ή 650 γρ. φρέσκο ξεφλουδισμένο (ή κολοκυθάκια)
120 γρ. ή και περισσότερος φρέσκος σολομός κομμένος σε κομματάκια
1/4 φλιτζ. τσάιβς κομμένα

Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε το κόλιαντρο και το ψιλοκόβουμε επίσης. Προσθέτουμε την κρέμα και με διακεκομμένη λειτουργία αναμιγνύουμε μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. Προσθέτουμε το λάιμ και βάζουμε αλατοπίπερο.
2. Βράζουμε το ζυμαρικό και στα τελευταία 2 λεπτά προσθέτουμε το μπιζέλι, αν χρησιμοποιούμε φρέσκο (το αποψυγμένο δεν χρειάζεται βράσιμο). Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του μαζί με το μπιζέλι..
3. Προσθέτουμε το σολομό και τα τσάιβς.

Προηγούμενη Συνταγή 18 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.