Ταιριάζουν θαυμάσια με ένα dip, όπως raita ή τζατζίκι.
Αφαιρούμε τους σπόρους από το chilli, που είναι πολύ καυτεροί.
Υλικά
2 κουταλιές σκόρδο λιωμένο, 1 κουταλιά φρέσκος κολίαντρος κομμένος 1/2 κουταλιά κύμινο, 1 πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσπορισμένη και ψιλοκομμένη χυμός από 1/2 λεμόνι, 400 g μεγάλες γαρίδες αλάτι και πιπέρι,
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το λιωμένο σκόρδο, τον κολίαντρο, το κίμινο, την καυτερή πιπεριά και το χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Περνάμε τις γαρίδες σε 8 καλαμάκια και τις αλείφουμε με το μίγμα του σκόρδου. Τις σκεπάζουμε και τις μαρινάρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. 3. Τις ψήνουμε σα μπάρμπεκιου ή τις βάζουμε σε προθερμασμένο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρό, ώσπου να ροδίσουν απ' έξω. Σερβίρουμε αμέσως..
Συνταγή 128 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!