1. Βράζουμε τα φετουτσίνι, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στην άκρη κρατώντας τα ζεστά. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα φετουτσίνια, την πρασουλίδα, το κόκκινο και το μαύρο χαβιάρι και τα αυγά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε. 3. Σερβίρουμε αμέσως με την ξινή κρέμα.
Συνταγή 179 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!