1 κουτί μακαρόνια (κατά προτίμηση αχιβαδάκι) 1 κονσέρβα τόνου με λάδι 1 αβγό σφιχτοβρασμένο και κομμένο σε κύβους λίγος μαϊντανός 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες και βρασμένα 150 γρ. αρακάς 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο λίγο χυμό λεμονιού 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια λίγο γάλα Παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα αναμιγνύουμε με το καλαμπόκι και τα μανιτάρια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο, το χυμό λεμονιού, το αβγό, το μαϊντανό, το πιπέρι και την πιπεριά. Τέλος ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, προσθέτουμε λίγο γάλα και τριμμένη παρμεζάνα. Το φαγητό τρώγεται ζεστό αλλά και κρύο.
Συνταγή 14 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!