1. Πλένουμε, στραγγίζουμε και κόβουμε τα μπρόκολα σε ανθάκια. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα αφήνουμε για 8 λεπτά (αν είναι κατεψυγμένα 5 λεπτά επαρκούν). Τα βγάζουμε, τα κρυώνουμε, τα στραγγίζουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. 2. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά με ένα πιρούνι, τα αναμιγνύουμε με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Τα αναμιγνύουμε με τα λιωμένα μπρόκολα. 3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC. 4. Μοιράζουμε το μίγμα σε δυο πυρίμαχα μπολ και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί γεμάτο με βραστό νερό μέχρι τη μέση. 5. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και το αφήνουμε στο μπεν-μαρί για 10 λεπτά. 6. Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα κρυώνουμε και μοιράζουμε το χαβιάρι στα δυο μπολ. 7. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
Συνταγή 21 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!