1. Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε βούτυρο, ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα, αφήνουμε να σιγοβράσει και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρρευστο. 2. Προσθέτουμε το πέστο, το μαϊντανό, το σκόρδο, την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, τη Γούστερ σος και το ταμπάσκο και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά. Μειώνουμε τη φωτιά και το διατηρούμε ζεστό, ανακατεύοντας που και που. 3. Βράζουμε γρήγορα ζυμαρικό σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει (για 3-4 λεπτά).Ταυτόχρονα ποσάρουμε την πιπεριά, τα φασόλια και τις γαρίδες σε άλλη κατσαρόλα με νερό που βράζει (για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν καλά.) Στραγγίζουμε the ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και το μοιράζουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Γαρνίρουμε κάθε μερίδα με τις γαρίδες και τα λαχανικά, και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 12 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!