1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζουμε αναδεύοντας τα μανιτάρια μέχρι να γίνουν τρυφερά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε στην άκρη. 3. Αναμιγνύουμε τις γαρίδες, τη σαμπάνια και το αλάτι στο τηγάνι και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις το υγρό αρχίζει να βράζει, βγάζουμε τις γαρίδες από το τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια στιφάδου και τις ντομάτες στη σαμπάνια και βράζουμε μέχρι το υγρό να μειωθεί στο ½ φλιτζ., περίπου για 8 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας 3/4 φλιτζ. κρέμας και βράζουμε μέχρι να γίνει ελαφρά παχύρρευστη, περίπου 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα μανιτάρια στη σάλτσα και ζεσταίνουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Αναμιγνύουμε το καυτό βρασμένο ζυμαρικό με την υπόλοιπη 1/4 φλιτζ. κρέμα και το μαϊντανό. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό και από πάνω την παρμεζάνα.
Συνταγή 11 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΥΖΗΣ 02-10-2008 23:03:52
θΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΟΜΥΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!