300 γρ. φρέσκος τόνος
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. μπιζέλι κατεψυγμένο
1 κύβος ζωμού (ψάρι, λαχανικά ή κοτόπουλο)
1,25 φλιτζ. ντομάτα περασμένη από το τρυπητό
1 μικρή καυτερή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
350 γρ. ταλιατέλες
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΙΙ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
MΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΗΘΟΥ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΞΙΝΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
Σκορδομακάρονα με φρέσκια τομάτα - Μία συνταγή της Σαντορίνης ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΨΑΡΙΚΑ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 218 από 422  Επόμενη

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΦΡΕΣΚΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

300 γρ. φρέσκος τόνος
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. μπιζέλι κατεψυγμένο
1 κύβος ζωμού (ψάρι, λαχανικά ή κοτόπουλο)
1,25 φλιτζ. ντομάτα περασμένη από το τρυπητό
1 μικρή καυτερή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
350 γρ. ταλιατέλες
αλάτι

Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό. Προσθέτουμε το κατεψυγμένο μπιζέλι, σπάζουμε μέσα τον κύβο ζωμού και χύνουμε 1/2 φλιτζ. νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.
2. Πλένουμε και στεγνώνουμε τον τόνο, τον σοτάρουμε στο υπόλοιπο λάδι, προσθέτουμε την ντομάτα, την καυτερή πιπεριά και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Τρ5ίβουμε τον τόνο με ένα πιρούνι.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε και το αναμιγνύουμε αμέσως στην καυτή κατσαρόλα με τη σάλτσα τόνου και το μπιζέλι.
4. Σερβίρουμε σε πολύ ζεσταμένα πιάτα.

Προηγούμενη Συνταγή 218 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.