500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
ΓΚΑΡΑΜ ΑΣΣΑΜ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ...
...
ΨΗΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ (Pasta Rustica) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ Η ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΤΣΙΛΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ KAI BOTKA ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ OLD BAY* ...
Κοτόπουλο με αρακά ...
ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΝΟΥΝΤΛ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...
Ραβιόλι με θαλασσινά και σως από πορτοκάλι και κρόκο ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΛΑΝΕΖΑ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΑΓΚΑΗΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...
ΜΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Ροδίζουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στο τηγάνι. Προσθέτουμε τις τομάτες και τον τοματοπολτό, ανακατεύουμε, βάζουμε αλατοπίπερο και βράζουμε το μίγμα για 15-20 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το νερό της τομάτας. Προσθέτουμε τον τόνο και το λάδι του στη σάλτσα και βράζουμε για λίγα ακόμη λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτοντας βασιλικό και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Σερβίρουμε καυτό ή κρύο.

Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.