Σε κατσαρολίτσα ζεσταίνετε το βούτυρο, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας σε πολύ σιγανή φωτιά, προσθέτετε τα μισά τυριά, πιπέρι και μοσχοκάρυδο, ανακατεύετε καλά και κατεβάζετε από τη φωτιά. Τέλος προσθέτετε και το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Βράζετε τις φωλιές, σουρώνετε, βουτυρώνετε και περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ανακατεύετε πολύ καλά. Κόβετε τα βρασμένα αυγά σε λεπτές φέτες και γαρνίρετε την πιατέλα του σερβιρίσματος γύρω-γύρω με αυτά. Σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή 14 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!