1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Τηγανίζουμε το μπέικον και το βάζουμε να στραγγίσει σε χαρτί κουζίνας. Το ψιλοκόβουμε μ' ένα ψαλίδι. 3. Στο λίπος που έχει αφήσει το μπέικον ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, τη σοτάρουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τον τοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τον κύβο και αφήνουμε να σιγοβράσει με σκεπασμένη την κατσαρολίτσα για 15-20 λεπτά μέχρι που να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και τη μισή σάλτσα, ανακατεύουμε πολύ καλά και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη σάλτσα. 4. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, με κρασί ή μπίρα.
Συνταγή 56 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!