1. Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 180°C έως ότου μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν αφαιρούμε τη φλούδα τους, ενώ προσέχουμε να μην κοπεί το κοτσάνι τους. Τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε πιατέλα και τις χαράζουμε κατά μήκος με ένα μαχαιράκι. Αφαιρούμε τους σπόρους από τις ντομάτες και κόβουμε το υπόλοιπο σε μικρά κομματάκια. 2. Ανακατεύουμε τα κομματάκια αντσούγας με τη φρέσκια ντομάτα, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό και αν θέλουμε και το σκόρδο. Με το μίγμα γεμίζουμε τις μελιτζάνες. Προσθέτουμε στις μελιτζάνες ελαιόλαδο, λίγο ξύδι και σερβίρουμε.
Συνταγή 95 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!