60 γρ. μικρά κοχύλια ζυμαρικού
24 ξεφλουδισμένες γαρίδες
φύλλα μάραθο
375 γρ. φιλέτα καπνιστού ψαριού, π.χ. μπακαλιάρος, χωρίς
πέτσα και κομμένος σε κομμάτια
3 ασπράδια αυγού
250 ml (1 φλιτζάνι) παχιά κρέμα
αλάτι
λίγο πιπέρι καγιέν
φέτες λεμονιού, αυγά ψαριού και κλαράκια άνηθου για γαρνίρισμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Φετουτσίνια με χτένια πορτοκάλι και λαχανικά ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
Γαριδοσαλάτα ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
Κουλούρια Κανέλλας ...
ΣΑΛΤΙΜΠΟΚΑ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ 3 ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ...
...
ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ...
...
ΓΑΥΡΟΣ ΞΙΔΑΤΟΣ ...
ΣΟΥΠΑ ΜΑΡΑΘΟΥ ...
ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ...
GUACAMOLE ...
ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ...
ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 94 από 137  Επόμενη

ΜΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 2 ψήφοι




 

Υλικά

60 γρ. μικρά κοχύλια ζυμαρικού
24 ξεφλουδισμένες γαρίδες
φύλλα μάραθο
375 γρ. φιλέτα καπνιστού ψαριού, π.χ. μπακαλιάρος, χωρίς
πέτσα και κομμένος σε κομμάτια
3 ασπράδια αυγού
250 ml (1 φλιτζάνι) παχιά κρέμα
αλάτι
λίγο πιπέρι καγιέν
φέτες λεμονιού, αυγά ψαριού και κλαράκια άνηθου για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. Βουτυρώνουμε 6 πιάτα για σαγανάκι (πυρίμαχα). Βάζουμε 4 γαρίδες και λίγα φύλλα μάραθο στον πάτο κάθε πιάτου.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Στο μπλέντερ λιώνουμε το ψάρι ώσπου να γίνει λεπτόρρευστο. Προσθέτουμε τα ασπράδια και την κρέμα. Ρίχνουμε αλάτι και καγιέν. Ανακατεύουμε μέσα το ζυμαρικό.
3. Μοιράζουμε το μίγμα ανάμεσα σε (πυρίμαχα) πιάτα για σαγανάκι. Βάζουμε τα πιάτα σε ταψί ψησίματος. Ρίχνουμε νερό να καλύψει τα πιάτα μέχρι τη μέση. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να πήξει.
4. Τα μεταφέρουμε σε πιάτα σερβιρίσματος και τα γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού, αυγά ψαριού και άνηθο.

Προηγούμενη Συνταγή 94 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.