1. Από νωρίς μουλιάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό. 2. Αφαιρούμε το λεπτό άσπρο περίβλημα από έξι φέτες γκρέιπ φρουτ. Βάζουμε το χυμό που θα βγει σε ένα μπρίκι και ρίχνουμε μέσα τη ζελατίνα. Σε χαμηλή φωτιά το ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι η ζελατίνα να λιώσει. 3. Λιώνουμε το αβοκάντο σε πουρέ στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζελατίνα, τη σαντιγί και το βερμούτ και ανακατεύουμε καλά. 4. Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον. 5. Την τελευταία στιγμή βουτάμε ένα κουτάλι σε ζεστό νερό και μετά στη μους, για να βγάλουμε μια μπάλα. Σερβίρουμε τρεις μπάλες μους σε κάθε πιάτο, τρεις φέτες γκρέιπφρουτ και σολωμό και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί του τοστ ή κριτσίνια.
Συνταγή 93 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!