-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα της.
Συνταγή 131 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 08-10-2009 07:40:10
NTOMATA ME LEMONI!!XMMM MALON LAUOS!! PORTOKALI!!!! NAI!! GIA DOKIMASTETOOOOOO!!!!!
ΤΑΚΗΣ 28-07-2009 01:12:08
Δεν πιστεύω να έγινε κάποιο λάθος, απλά κόβουμε το λεμόνι και χρησιμοποιούμε το ένα μισό του για να τρίψουμε την κότα. Έτσι νοστιμεύει το φαγητό και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με άλλα κρέατα.
FOTIS 22-07-2009 03:01:08
"Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα"
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ...
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!