1 1/2 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες.
3/4 φλιτζάνι τσαγιού μαγειρικό λίπος.
1 κουταλιά αλεύρι.
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
1 φλιτζάνι καφέ ξύδι.
1 φλιτζάνι καφέ άσπρο κρασί.
1 κύβο ζωμό κρέατος.
4 κουταλιές Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Αρνί Βραστό ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
Μπιφτέκια με Πατάτες στο Φούρνο ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ...
ΕΜΠΑΝΑΔΑ ΓΚΑΓΕΓΚΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
Λαπάς ...
Ριζότο με ψητά μανιτάρια ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ...
ΠΟΥΡΕΣ ...
Κουλούρια Κανέλλας ...
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΤΟΝΟ Ή ΞΙΦΙΑ Ή ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ) ...
Μουσταλευριά...
ΜΙΚΡΑ ΝΙΟΚΙ (Galuska) ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΤΙ...
Αντζέμ πιλάφι ...
Σάμαλι Νηστίσιμο ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΦΟΥ...
Φιλέτο Ψητό ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΒULETTEN...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 51 από 170  Επόμενη

Μοσχάρι Σοφρίτο 3 ψήφοι




 

Υλικά

1 1/2 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες.
3/4 φλιτζάνι τσαγιού μαγειρικό λίπος.
1 κουταλιά αλεύρι.
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
1 φλιτζάνι καφέ ξύδι.
1 φλιτζάνι καφέ άσπρο κρασί.
1 κύβο ζωμό κρέατος.
4 κουταλιές Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι

Εκτέλεση

· Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά με το μαγειρικό λίπος.
· Όταν το κρέας πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε το κρέας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.
· Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το σκόρδο και όταν ξανθύνει σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί.
· Προσθέτουμε τον κύβο, τον μαϊντανό και 1 1/2 φλιτζάνι νερό και βράζουμε το φαγητό για μία ώρα και 1 τέταρτο περίπου.

Προηγούμενη Συνταγή 51 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

koursaris nikos 02-12-2008 23:03:16

η καλυτερη κερκυραικη σπεσιαλητε.

koursaris nikos 02-12-2008 23:01:34

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.