4 φιλέτα μόσχου των 200-250 γρ.
6 κρεμμυδάκια φρέσκα τριμμένα στο μπλέντερ
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο στο μπλέντερ
3 κουταλιές τζίντζερ τριμμένο στο μπλέντερ
3 κουταλιές σόγια σος
3 κουταλάκια ρυζόξιδο (*)
3 κουταλάκια φυτικό λάδι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι καυτερή σος πιπεριού
(*) Από ασιατικό παντοπωλείο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη σόγια σος, το ξίδι, το λάδι, τη ζάχαρη και την καυτερή σος. Χύνουμε το μίγμα πάνω στα φιλέτα και μαρινάρουμε για 10-12 ώρες. Τα ψήνουμε στη σχάρα κατά την αρέσκειά μας (Προσοχή! Δεν θέλει πολύ ψήσιμο, έχει ήδη μαλακώσει με το μαρινάρισμα.)
Συνταγή 45 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!