400 γρ vermicelli 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικό) 4 μεγάλες ώριμες τομάτες 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Βουτάς τις τομάτες σε ζεματιστό νερό, τις ξεφλουδίζεις, αφαιρείς τους σπόρους και τις κόβεις κομματάκια μέσα σε λεκανίτσα. Προσθέτεις λίγο λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό) φρεσκοκομμένο, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατέβεις. Βράζεις τα σπαγγέτι al dente, τα σουρώνεις και τους ρίχνεις νερό από τη βρύση για να κρυώσουν. Τα σερβίρεις στην πιατέλα, τα περιχύνεις με το υπόλοιπο λάδι και τα ανακατεύεις με τις τομάτες.
Συνταγή 27 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!