2 φλιτζάνια. χυλοπίτες, βρασμένες και στραγγισμένες 4 κουταλιές ζάχαρη σκούρα 2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες 4 κουταλιές βούτυρο λίγη κανέλα
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC. 2. Βάζουμε τις μισές χυλοπίτες και τα μήλα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη μισή ζάχαρη και λίγη κανέλα. Βάζουμε κομμάτια το μισό βούτυρο. Επαναλαμβάνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά. 3. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε (ή το αφήνουμε ξεσκέπαστο προς το τέλος του ψησίματος για να πάρει η επιφάνεια μια ωραία, τραγανή, υφή.)
Συνταγή 39 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!