1. Ασπρίζουμε χτυπώντας το βούτυρο με την ζάχαρη σε λεκάνη, προσθέτουμε και το σιμιγδάλι. Χτυπάμε χωριστά τα αυγά, τα οποία ενώνουμε και τα αναμειγνύουμε καλά. 2. Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε μαζί με την κανέλλα στη λεκάνη. Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε μέσα τη μάζα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. 3. Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με το οποίο περιχύνουμε τη φόρμα όταν τη βγάζουμε από τον φούρνο.
Συνταγή 40 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Goutzamanis Dimitris 01-02-2009 22:43:34
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ
16-11-2008 04:22:45
poli kalo brabo
κατερίνα 05-09-2008 01:03:34
μπορούμε σε αυτή τη συνταγή για αρωματικό να προσθέσουμε ξύσμα από πορτοκάλι ή λικέρ, και αντί για 11/2 ζάχαρη 1 ζάχαρη και 1/2 μέλι.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ 10-12-2007 23:45:14
POLY KALO
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!