1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι μαζί με το κάρι και τις νιφάδες πιπεριού για 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σέρι και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. 2. Προσθέτουμε τα μύδια και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Μόλις τα μύδια ανοίξουν, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα (πετάμε όσα δεν άνοιξαν.) Τα βγάζουμε από τα κελύφη, αν θέλουμε. 3. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα την κρέμα και το νερό και αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε το φρέσκο κόλιαντρο και αλάτι και τέλος τα μύδια και ανακατεύουμε καλά. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ανακατεύουμε με τα μύδια και σερβίρουμε.
Συνταγή 254 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!