1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη μαζί με 1/4 κουταλάκι αλάτι
4 φρέσκα τοματάκια κομμένα
1 μάτσο ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα καλά πλυμένα,
στεγνωμένα και χοντροκομμένα (περίπου 1 φλιτζ)
6 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή άλλες μαύρες ελιές από άλμη, ξεσποριασμένες και κομμένες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1,5 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό ή κατά τη γεύση
250 γρ λιγκουίνια

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ...
ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
ΠΑΓΩΤΟ...
Πράσινα λαζάνια με βούτυρο φυστικιού ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
Μακαρόνια με σάλτσα τομάτας με φέτα ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ...
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
Μακαρόνια καρμπονάρα στο φούρνο ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ...
Κοχύλια με φρέσκο φιλέτο τόνου μουστάρδα και χορταρικά ...
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 5 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ...
ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 261 από 301  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη μαζί με 1/4 κουταλάκι αλάτι
4 φρέσκα τοματάκια κομμένα
1 μάτσο ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα καλά πλυμένα,
στεγνωμένα και χοντροκομμένα (περίπου 1 φλιτζ)
6 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή άλλες μαύρες ελιές από άλμη, ξεσποριασμένες και κομμένες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1,5 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό ή κατά τη γεύση
250 γρ λιγκουίνια

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε μαζί το σκόρδο, τις τομάτες, τη ρόκα, τις ελιές, το ελαιόλαδο, το ξύδι και αλατοπίπερο κατά τη γεύση σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε το μίγμα να μαριναριστεί για 20 λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και το σερβίρουμε είτε ζεστό είτε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Προηγούμενη Συνταγή 261 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.