1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Απλώνουμε σε μονή στρώση τα καρύδια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά, ώστε να καβουρδιστούν ελαφρά. Τα βάζουμε στην άκρη να κρυώσουν. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τη γκοργκοντζόλα, την κρέμα και τον αρακά. Ανακατεύουμε απαλά για 5 λεπτά ή μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Αναμιγνύουμε καλά τη σάλτσα και τα καρύδια με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως, ρίχνοντας από πάνω κι άλλο πιπέρι, αν θέλουμε.
Συνταγή 260 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!