1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη μαζί με 1/4 κουταλάκι αλάτι 4 φρέσκα τοματάκια κομμένα 1 μάτσο ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα καλά πλυμένα, στεγνωμένα και χοντροκομμένα (περίπου 1 φλιτζ) 6 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή άλλες μαύρες ελιές από άλμη, ξεσποριασμένες και κομμένες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1,5 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό ή κατά τη γεύση 250 γρ λιγκουίνια
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη μαζί με 1/4 κουταλάκι αλάτι 4 φρέσκα τοματάκια κομμένα 1 μάτσο ρόκα, χωρίς τους σκληρούς μίσχους και τα φύλλα καλά πλυμένα, στεγνωμένα και χοντροκομμένα (περίπου 1 φλιτζ) 6 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή άλλες μαύρες ελιές από άλμη, ξεσποριασμένες και κομμένες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1,5 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό ή κατά τη γεύση 250 γρ λιγκουίνια
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε μαζί το σκόρδο, τις τομάτες, τη ρόκα, τις ελιές, το ελαιόλαδο, το ξύδι και αλατοπίπερο κατά τη γεύση σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε το μίγμα να μαριναριστεί για 20 λεπτά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και το σερβίρουμε είτε ζεστό είτε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Συνταγή 261 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!