1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μια μεγάλη χύτρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τηγανίζουμε-αναδεύοντας τις γαρίδες, τα καρότα, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο στο λάδι για 3 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να ροδίσουν. 3. Αναμιγνύουμε καλά τα υπόλοιπα συστατικά εκτός από το ζυμαρικό σε ένα μικρό μπολ. Τα ρίχνουμε στο μίγμα της γαρίδας και τηγανίζουμε-αναδεύοντας περίπου για 1 λεπτό ή μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 4. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 259 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!