1. Από νωρίς πλένουμε καλά τη σαλάτα και τη ρόκα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι (προσεκτικά, για να μη μαραθεί η σαλάτα). Αλατίζουμε ελαφρά. 2. Κόβουμε με το ειδικό εργαλείο την παρμεζάνα (να είναι οπωσδήποτε γκράνα και όχι ρετζιάνο) σε ξυστές φέτες και τις προσθέτουμε στη σαλάτα. Μόλις τα ετοιμάσουμε, περιχύνουμε με μπαλσάμικο και ελαιόλαδο έξτρα παρθένο. Αν θέλουμε προσθέτουμε και ντοματίνια.
Συνταγή 20 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
01-05-2009 09:21:48
ntomatinia den nomizw n pane toso poli osw t manitaria portseini
k ligo koukounarei denei poli kala nomizw
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!