Η διαδικασία για να φτιάξετε το Shoyu Dressing.
SHOYU DRESSING
Δίνει 300 ml
Yλικά:
176 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές σογιού
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο
πιπέρι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βιδωτό βάζο και τα κουνάμε, ώστε να ανακατευθούν καλά .
Προσέχουμε το σκόρδο που τυχόν απέμεινε να μην πάει στη σαλάτα.
Ξεπλένουμε το σιτάρι καλά. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, το σκεπάζουμε με ελαφρά αλατισμένο νερό, το αφήνουμε να πάρει βράση και το σιγοβράζουμε για 1-1,5 ώρες. Το στραγγίζουμε καλά. Το αναμιγνύουμε με το dressing ενώ είναι ακόμη ζεστό και μετά το αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε μια ρηχή πιατέλα για το σερβίρισμα.
Συνταγή 21 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!