1. Σ' ένα μπολάκι χτυπάμε το λάδι με το χυμό του λεμονιού, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το μαϊντανό, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο. 2. Βράζουμε, τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Πλένουμε και βράζουμε τις γαρίδες, για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερά, λίγο ξίδι και το δαφνόφυλλο. 3. Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε στην άκρη. Στραγγίζουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πατάτες. 4. Ντύνουμε μια πιατέλα με φύλλα σαλάτας, τοποθετούμε πάνω τις γαρίδες, τις πατάτες, τα ραπανάκια και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Συνταγή 37 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!