Ζεσταίνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον που έχουμε πρώτα κόψει σε μικρούς κύβους μέχρι να μαραθούν για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το πιπέρι. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντεντε και τα σουρώνουμε χωρίς να τα κρυώσουμε. Βάζουμε σε κάθε πιάτο έναν κρόκο αβγού και με δυο πιρούνια βάζουμε μια μερίδα μακαρόνια και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι ο κρόκος να καλύψει τα μακαρόνια. Σερβίρουμε με δυο κουταλιές από την σάλτσα βουτύρου και λίγη παρμεζάνα
Συνταγή 28 από 29
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 30-10-2009 06:39:09
ΜΜΜ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!