1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες να ροδίσουν. Ρίχνουμε τον τοματοπολτό. 2. Ρίχνουμε το ρύζι (1 ρύζι, 2 νερό), αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να πιεί όλα τα υγρά.
Συνταγή 116 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!