1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα φετουτσίνια και τα διατηρούμε ζεστά. 2. Για τη σάλτσα ζεματάμε τον αρακά σε βραστό νερό για 2 λεπτά. Τον κρυώνουμε με κρύο τρεχούμενο νερό, τον στραγγίζουμε και τον βάζουμε στην άκρη. 3. Βάζουμε το κρασί σε ένα μεγάλο τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε ανακατεύοντας 1 φλυτζ κρέμα και βράζουμε, ώσπου η σάλτσα να μειωθεί και να γίνει παχύρρευστη. Βάζουμε 4 φέτες καπνιστό σολωμό, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την υπόλοιπη κρέμα σε ένα μπλέντερ και τα κάνουμε πουρέ. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα του σολωμού μέσα στη σάλτσα και βράζουμε ώσπου να κάψει. 3. Κόβουμε τις υπόλοιπες φέτες σολωμού σε λωρίδες. Προσθέτουμε στη σάλτσα τις λωρίδες του σολωμού και τον αρακά και ρίχνουμε μαύρο πιπέρι κατά την όρεξη. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα φετουτσίνια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 190 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Luisa 26-03-2009 21:52:05
Για να είναι αυτού του είδους οι συνταγές πλήρεις, καλό θα ήταν να υπάρχει και ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα ενδιάμεσα βήματα (π.χ. πως βράζουμε σωστά την πάστα μας ) ή μία παραπομπή, ένα link με μία συνταγή με γενικές οδηγίας.
ευχαριτώ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!