500 γρ. ζυμαρικό βίδες 2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου 3 μέτριες πατάτες (περίπου 500 γρ.), ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 1,5 εκ. 1/2 κουταλάκι θυμάρι ξηρό 750 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια κομμένα σε μήκη των 5 εκ. 1 κονσέρβα τόνος των 180 γρ. σε λάδι ή μια κονσέρβα των 60 γρ. αντσούγες σε λάδι. 1 φλιτζ. πολύ λεπτές φέτες από κόκκινο κρεμμύδι 3 κουταλιές χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 2. Στο μεταξύ σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν 2 φλιτζ. νερό, τους κύβους ζωμού και το θυμάρι. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα φασόλια, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 12-15 λεπτά μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ζυμαρικό μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά, αναμιγνύουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή 175 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!