1 κουταλιά βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 800 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα με το χυμό τους 1 φλιτζ. κρέμα κτυπητή 1/4 φλιτζ. κρασί κόκκινο 1 κουταλάκι ιταλικό σήζονινγκ* 1 πρέζα νιφάδες τσίλι καυτερές 500 γρ. ζυμαρικό πένες 1/4 φλιτζ. ελιές μαύρες ξεσποριασμένες 2 κουταλιές κάπαρη τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο αλάτι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας που και που για 5 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. 2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, την κρέμα, το κρασί και τα σήζονινγκ. Σπάζουμε τις ντομάτες με το πίσω μέρος ενός κουταλιού και σιγοβράζουμε με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη για 30 περίπου λεπτά ή μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε καλά το ζυμαρικό. 4. Προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη και ζεσταίνουμε καλά. Βάζουμε αλάτι. 5. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε με τυρί παρμεζάνα.
Συνταγή 174 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!