100 γρ καπνιστός σολομός κομμένος σε μπουκιές 1/4 φλιτζ τομάτες λιαστές (35 γρ) κομμένες σε μικρά κομμάτια 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 φλιτζ κρέμα γάλακτος 1/4 φλιτζ φρέσκα τσάϊβς ψιλοκομμένα και επί πλέον για γαρνίρισμα 1/4 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 375 γρ φετουτσίνια 2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 λεπτό. 2. Προσθέτουμε την κρέμα, τα τσάϊβς, τη σκόνη μουστάρδας και αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Αφήνουμε να πάρει βράσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας, μέχρι η σάλτσα να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστη. 3. Προσθέτουμε το σολομό και το χυμό λεμονιού στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Ζεσταίνουμε απαλά. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. Το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τη λιαστή τομάτα, την παρμεζάνα και τα τσάϊβς.
Συνταγή 189 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!