175 γρ. σος κρόκου (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150 γρ. πένες αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση φρέσκο πράσο κομμένο για γαρνίρισμα 20 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και κρυώνουμε τις πένες με κρύο νερό. 2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το βούτυρο, το σολομό και την κρέμα σε ένα τηγάνι σοταρίσματος σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σολομό και μαγειρεύουμε, ώσπου να γίνει αδιαφανής. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και τις κρύες πένες. Μαγειρεύουμε ώσπου η σάλτσα να καλύψει το ζυμαρικό και να χάσει το περισσότερο υγρό της. 3. Γαρνίρουμε με το πράσο.
Συνταγή 361 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!