500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες 120 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε κύβους του 1,5 εκ. 5 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 1 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλάκι ρίγανη πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση 1 κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. 2. Προσθέτουμε την ντομάτα, το κρασί, το μισό μαϊντανό, τη ρίγανη και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 5 λεπτά. 3. Προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε προσεκτικά για να μην την τρίψουμε και ελέγχουμε το αλάτι. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό, ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε. Τρώγεται με φρέσκο ψωμί και ξηρό λευκό κρασί παγωμένο.
Συνταγή 115 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!