75 γρ. κοκοκάρυδο φρεσκοτριμμένο 50 γρ. φρέσκα τρίμματα από λευκό ψωμί 3 αβγά κτυπημένα 120 ml γάλα 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 32 μεγάλες (ωμές) γαρίδες, καθαρισμένες φυτικό λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το κοκοκάρυδο και τα τρίμματα ψωμιού σε ένα ρηχό τηγάνι και τα ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Τα βάζουμε στην άκρη. 2. Σε άλλο ρηχό σκεύος κτυπάμε τα αβγά, το γάλα και το καγιέν. 3. Βουτάμε τις γαρίδες στο μίγμα των αβγών και τις κυλάμε πάνω στο μίγμα κοκοκάρυδου, για να καλυφθούν ομοιόμορφα. 4. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις μεριές. Τις στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε καυτές με κατάλληλη σως για βούτημα.
Συνταγή 114 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!