400 γρ. μπουκατίνια 250 γρ. μελιτζάνες 150 γρ. κρεμμύδι λευκό ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες, στραγγισμένες και χοντροκομμένες 1 μικρό φρέσκο καυτερό κόκκινο τσίλι 3 φιλέτα αντσούγας σε λάδι ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κάπαρη φύλλα βασιλικού κομμένα σε κομματάκια 2 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο έξτρα παρθένο αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, φυλάγοντας 1/2 φλιτζ. από το νερό του. 2. Κόβουμε τη μελιτζάνα σε κύβους και την τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι, τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στην άκρη. 3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι τηγανίζουμε με το λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα φιλέτα αντσούγας, το τσίλι και την κάπαρη. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί, μαζί με λίγο από το νερό του ζυμαρικού, βάζουμε αλατοπίπερο. 4. Αναμιγνύουμε τις ντομάτες με το ζυμαρικό, τη μελιτζάνα και το βασιλικό. Τα ανακινούμε γρήγορα όλα μαζί και σερβίρουμε.
Συνταγή 161 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!