Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο κομμένο μερίδες. Το αφαιρούμε από το σκεύος και στη θέση του προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις ασπρίσουν προσθέτουμε και την πάστα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το κοτόπουλο μέσα. Στη συνέχεια βάζουμε νερό μέχρι το ύψος του κοτόπουλου βράζουμε για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια φτιάχνουμε το πιλάφι με τον ίδιο τρόπο.
Δεν εχω δοκιμασει πιλαφι ατζεμ με κοτοπουλο.Γνωριζω το ατζεμ πιλαφι με αρνι,που το μαγειρευω αρκετα καλα.Ειμαι της γνωμης,πως σ'αυτη εδω τη συνταγη η παστα μπαινει πολυ ενωρις.Η παστα πρεπει να μπει 20' πριν το τελος του μαγειρεματος.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!