500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτες από κονσέρβα κομμένες (κονκασέ)
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
NΟΥΝΤΛ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ZUPA OGORKOWA...
ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΠΑΛ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΦΟΝΤΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ (Κίνα) ...
ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ...
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ...
Φανουρόπιτα ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα ...
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 5 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ...
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ ...
Μακαρονάκι με πέστροφα καπνιστή, μαγιονέζα και γιαούρτι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...

Συνταγές » Πρώτα πιάτα
Προηγούμενη Συνταγή 7 από 11  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ 1 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτες από κονσέρβα κομμένες (κονκασέ)
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση
1. Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο και τον μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό, που το αλλάζουμε αρκετές φορές. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μπουκιές.
2. Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει αλλά να μην μαυρίσει. Προσθέτουμε τα κομμάτια από το ψάρι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χωρίς να τις στραγγίσουμε, την πιπέριά και το πιπέρι. Το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Ρίχνουμε το σέρι και ζεσταίνουμε για λίγο. Γαρνίρουμε με τις ελιές.

Προηγούμενη Συνταγή 7 από 11  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.