1. Στρώνουμε με τη σφολιάτα ένα ταψάκι ή πυρέξ στρογγυλό διαμέτρου 18-20 εκ. καλύπτοντας και τα τοιχώματα. 2. Ανακατεύουμε τα τριμμένα τυριά και τα στρώνουμε στο φύλλο. 3. Κτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος με τα αβγά και χύνουμε το μίγμα πάνω στα τυριά. 4. Κόβουμε την ντομάτα σε λεπτές στρογγυλές φέτες και τις βάζουμε στην επιφάνεια. 5. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα.
Συνταγή 4 από 10
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΣΠΑ 31-10-2009 18:32:14
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΡΟΚΦΟΡ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ
βασιλεία 23-03-2009 07:45:15
Πρόσθεσα στη συνταγή σουσάμι κ εγινε σούπερ.Αν αντί για κρέμα γάλακτος βάλω γιαούρτι θα πετύχει;
κατερινα 05-09-2008 00:36:59
αν σε αυτή την συνταγή προσθέσουμε λίγο ψιλοκομένο σοταρισμένο μπέϊκον θα γίνει ακόμα καλύτερη.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!