2 φιλέτα χοιρινού των 300 γρ. το καθένα
1/3 φλιτζάνι αλεύρι γενικής χρήσης
1/4 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές μαργαρίνη χωρισμένη στα δυο
11/4 φλιτζάνι κρασί μαρσάλα ξηρό
2 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι κομμένο
1 κουταλάκι τριμμένος κύβος μοσχαρίσιου ζωμού
κλαράκια από θυμάρι (προαιρετικό)

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Ριζότο με ψητά μανιτάρια ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΝΟΥ ΣΠΕΣΙΑΛ ...
Μοσχάρι με Λαχανικά ...
Santan (Γάλα καρύδας)...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΦΟΥ...
CHOCO BROWNIE ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ...
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛ ...
ΣΑΓΑΝΑΚΙ (Ελληνικό τηγανητό τυρί)...
Παντεσπάνι ...
ΣΟΥΠΑ ΧΟΝΤΡΟΜΠΙΓΟΥΛΗ ...
ZUPA OGORKOWA...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
ΦΟΝΤΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ (Κίνα) ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...
Αντζέμ πιλάφι ...
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ...
Γέμιση γαλοπούλας με φρέσκο κάστανο...
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΑΛΑ ΠΙΤΖΑΪΟΛΑ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΕΡΜΙΔΟΡ ...

Συνταγές » Για Διαβητικούς
Προηγούμενη Συνταγή 5 από 6  Επόμενη

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

2 φιλέτα χοιρινού των 300 γρ. το καθένα
1/3 φλιτζάνι αλεύρι γενικής χρήσης
1/4 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές μαργαρίνη χωρισμένη στα δυο
11/4 φλιτζάνι κρασί μαρσάλα ξηρό
2 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι κομμένο
1 κουταλάκι τριμμένος κύβος μοσχαρίσιου ζωμού
κλαράκια από θυμάρι (προαιρετικό)

Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε το τυχόν λίπος από το χοιρινό και κόβουμε κάθε κομμάτι λοξά σε φέτες του 1,5 εκ.
2. Αναμιγνύουμε το αλεύρι και το αλάτι και βάζουμε μέσα τα κομμάτια του χοιρινού, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά κι από τις δυο πλευρές. Τα βάζουμε στην άκρη.
3. Λιώνουμε 1 κουταλιά μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μισό χοιρινό και το τηγανίζουμε για1,5 λεπτό περίπου από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνει σκούρο. Το βγάζουμε από τη τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό. Επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο χοιρινό.
4. Βάζουμε το κρασί στο τηγάνι και ξύνουμε τα τοιχώματα για να ξεκολλήσουμε τυχόν ξεροψημένα κομματάκια. Προσθέτουμε το θυμάρι και τον τριμμένο κύβο ζωμού. Αφήνουμε να πάρει βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. Επαναφέρουμε το χοιρινό στο τηγάνι και το σκεπάζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σιγοβράζουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να γίνει το χοιρινό και να πήξει η σάλτσα.

Προηγούμενη Συνταγή 5 από 6  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.