500 γρ. σπαγγετίνι 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή βασιλικός ή δυόσμος ψιλοκομμένος 4 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες 4 κουταλιές σησαμέλαιο ασιατικό ή ελαιόλαδο πιπέρι, αλάτι 1 κουταλάκι κάπαρη 8 μεγάλες ελιές καλαματιανές ή πράσινες ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες 1 πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 4 φιλέτα αντσούγας στο λάδι ψιλοκομμένα 2 κουταλιές σόγια σως
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό ή δυόσμο), αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση, την κάπαρη, τις ελιές, την καυτερή πιπεριά και τις αντσούγες και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και τη σόγια σως, ανακατεύουμε απαλά και παγώνουμε για 2-3 ώρες, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 8 από 11
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!